WiFi & 3/4G

NU GEHEEL GECONFIGUREERD, DUS METEEN WERKEND AAN BOORD

Of je nu voor anker ligt of aan de steiger in de haven, met deze professionele set heb je uitstekende WiFi ontvangst. In het schip is het signaal natuurlijk beschikbaar voor internet en telefonie.

Vaar je op groot water of langs de kust en buiten bereik van WiFi dan schakelt de router automatisch over op 3/4G.

De komplete set wordt geconfigureerd geleverd met alle antenne montagekabels (10 meter), actieve 3/4G antenne,  passieve High-Gain Omni Directionele WiFi antenne, voeding, bevestigingsmaterialen en antenne mounts en is meteen klaar voor gebruik.

Prijs: € 1295,-

(€ 1070,24 excl. BTW)


Pepwave MAX BR1 mobiele 4G LTE router

De Pepwave MAX BR1 LTE is een zeer stabiele, krachtige en robuuste mobiele 4G LTE router, geschikt voor omstandigheden waar een constante verbinding essentieel is. De MAX BR1 LTE is dusdanig ontworpen dat hij tegen een stootje kan: zelfs bij extreme kou of hitte blijft de router zijn werking behouden. Het apparaat is bestand tegen temperaturen van -40 tot 65 °C en is op alle poorten voorzien van een ESD / overspanningsbeveiliging. Daarnaast is de MAX BR1 LTE ook in te zetten als access point

  • M2M 4G LTE Router met ingebouwde GPS
  • Zeer stabiel, robuust en snel
  • 802.11 b/g/n WiFi (ook als WAN)
  • IPsec VPN & PepVPN, QoS en firewall
  • Dual SIM
  • 2 externe 4G/3G antenne aansluitingen (SMA-Female)
  • 1 externe WiFi antenne aansluiting (RPSMA-Female)
  • 1 externe GPS antenne aansluiting (SMA-Female)
  • 1 WAN poort, 2 LAN poorten

Dual SIM functionaliteit
De MAX BR1 LTE router beschikt over een Dual SIM functionaliteit, zodat u SIM-kaarten van twee verschillende providers kunt gebruiken. De router maakt ook hierbij gebruik van failover, wat wil zeggen dat deze automatisch van provider wisselt zodra de verbinding van de ene provider wegvalt. Zo kan de router zelfs een verbinding behouden bij een instabiel mobiel netwerk.

Automatische WAN failover
De router maakt gebruik van automatische failover; de MAX BR1 LTE zal automatisch overgaan naar een andere beschikbare verbinding als de huidige verbinding wegvalt. Er kan hierbij geschakeld worden tussen 4G/3G, WiFi WAN en ethernet WAN. U kunt ook gemakkelijk verschillende prioriteiten geven aan de beschikbare verbindingen.

pepwave-max-br1-datasheet

video PepWave MAX BR1

Prijs: € 725,-

(€ 599,17 excl. BTW)


2G, 3G en 4G FREQUENTIES 

(wereldwijd)

Zeer robste MIMO omni antenne, 2 speciaal samengestelde antennes in 1 behuizing. De antenne versterkt uw mobiele signaal met maximaal 7dBi. De speciale MIMO techniek zorgt voor de beste prestaties van uw 4G router. De antenne wordt geleverd met 2 ingewerkte van meter SMA-Male kabels waardoor er geen kans op storingen door vocht is. Wordt inclusief montagebeugels geleverd. De antennekabels mogen niet worden ingekort of verlengd.

2 x 10m low loss kabel (SMA-Male), geen connector overgang dus geen verliezen en geen kans op storingen door bijv. vocht

2G/3G/4G ondersteuning

Gain 1700-2700MHz: 7 dBi / Gain 700-960MHz: 3 dBi

Max Power: 50 Watt

Impedantie: 50 Ohm

Afmetingen: hoogte 370mm, dikte 74mm

800MHz
LTE Low
868MHz
Div.
900MHz
GSM/GPRS
1800MHz
GSM/GPRS
2100MHz
UMTS
2600MHZ

Prijs: € 239,-

(€ 197,52 excl. BTW)