LiFePO4 & Solar

De LiFePO4-PowerXtreme serie is ontworpen door experts gespecialiseerd in LiFePO4 energiesystemen. Onze experts ontwikkelen een verscheidenheid aan energiesystemen voor professionele en eindgebruiker toepassingen. Specialisme is wat ons onderscheid.

Al onze LiFePO4-PowerXtreme accu’s worden door een Battery Managment System bewaakt en behoren tot de veiligste, krachtigste en meest milieuvriendelijke.

Door toepassing van onze LiFePO4-PowerXtreme accu’s bent u gegarandeerd van een solide stroomvoorziening aan boord voor al uw electrische verbruikers zoals verlichting, navigatie apparatuur, electrische- lier en voorstuwing, boegschroef en nood accu’s.

Met een gemiddelde levensduur tot wel 1o keer die van een traditionele loodaccu, heeft u dubbele accu capaciteit bij ¼ van het gewicht.

Bij een groot bereik in bedrijfstemperatuur, -20°C ∼ 55°C, houden onze LiFePO4-PowerXtreme accu’s hun capaciteit en kunnen 100% worden ontladen.

In combinatie met een garantie van 5 jaar, zijn deze LiFePO4-PowerXtreme accu’s een zorgvuldige investering met een levenscyclus van 10 jaar.

De LiFePO4-PowerXtreme accu’s zijn 100% recyclebaar.

LiFePO4-PowerXtreme accu’s zijn onderdeel van een compleet Marine Energy Systeem:

  • zonnepanelen
  • laadboosters
  • laders en omvormers
  • Alles ondersteund en gemonitord via BlueTooth en een gratis app

Binnenkort leverbaar