Off Road Explorers

Onderweg zonder bereik

Misschien doe je mee aan de Carta Rallye in Marokko, fiets je door een afgelegen streek of wandel je door bergen of een uitgestrekt landschap, je bent al snel buiten bereik van 4 G en heb je dus geen contact meer met jouw mobiele telefoon.  

Een satelliet telefoon is dan de oplossing. Met een satelliet telefoon blijf je gewoon bereikbaar voor familie, vrienden of misschien zelfs kantoor en heb je de noodzakelijke middelen om in geval van nood hulp te vragen.

Veiligheid eerst

Tegenwoordig zijn de meeste satelliet telefoons uitgerust met een noodknop die ingeval van een calamiteit kan worden gebruikt om een Emergency Call Service op de hoogte te stellen van jouw lokatie en situatie. 

 

Altijd verbonden waar je ook bent

 

Probleemloos telefoneren of een sms versturen of ontvangen kan allemaal met een satelliet telefoon. Bij de Iridium 9575 is tevens GPS ingebouwd voor on-line tracking en een noodknop om een hulpdienst te bereiken.

Ga je een korte periode op reis, dan kan je tegen een scherpe prijs, of zo je wilt langer, een maand abonnement afsluiten.

Wil je onderweg je eigen smartphone of tablet (iOS en Android) gebruiken om te bellen en mail te versturen dan kun je ook kiezen voor de Iridium GO! 

De Iridium GO! is een satelliet hotspot die een eigen wifi netwerk maakt (tot ± 30 m) en waarmee je met maximaal 5 apparaten tegelijk kan verbinden.

De Iridium GO! heeft tevens een noodknop die je gebruikt als je echt in problemen zou komen. Het 1e jaar krijg je gratis een abonnement voor contact met het  GEOS Emergency Response Center 

De Iridium GO! past in je binnenzak en is net iets groter dan een pakje tissue’s. Het is een stoere en robuuste (military grade) satelliet hotspot, stof- en IP65 waterdicht en zeer gebruiksvriendelijk (filmpje)

Met twee gratis app’s in de Apple Store  en de Google Play Store bedien je alle diensten: Iridium GO!® App en Iridium Mail & Web App  (iOS en Android).

Prijs: 1099,-

(€ 908,26  excl. BTW)

 


Hands-free in de auto en altijd ‘stand by’

 

Wil je dat je satelliet telefoon altijd ‘stand by’ en opgeladen is? Voor montage in een auto zijn diverse docking stations beschikbaar  met eventueel een dakantenne als accessoire. 

Zie:

Iridium 9555

Iridium 9575

Isatphone 2

 

 


On-the-move met een rijdend mobiel kantoor in ‘the middle of nowhere’

het kan met de Thales Mission Link op het Iridium NEXT netwerk

 

 

Heb je de faciliteit van een mobiel kantoor nodig of je nu aan het rijden bent of stil staat. De Thales Mission Link gebruikt de Iridium Certus breedband dienst om je automatisch te verbinden met een netwerk van 66 Iridium NEXT satellieten.

Hiermee wordt een “military grade”  communicatie oplossing geboden met werkelijk wereldwijde dekking van pool tot pool. 

 

Een betrouwbaar mobiel netwerk geschikt voor spraak, sms en web communicatie.

Multi service platform:

 • IP data tot 700 kbps (down) en 352 kbps (up)
 • Streaming tot 256 kbps
 • 3 Spaak lijnen
 • Locatie tracking
 • PTT voorbereidt

Kenmerken:

 • Eenvoudige en zeer gebruikersvriendelijke interface met alle functionaliteit beschikbaar op afstand
 • Degelijke Android handset
 • 4G LTE voorbereidt
 • Geschikt voor iOS en Android
 • 802.11b/g WiFi access
 • Geschikt voor meerdere gebruikers
 • IP66 rated dak antenne

Thales MissionLINK_Brochure

Prijs: € 7950,-

(€ 6570,24 excl. BTW)


Een snelle stationaire verbinding met de Inmarsat iSavi / IsatHub met ingebouwde Wi-Fi hotspot

 

De iSatHub is een voordelige, compacte, duurzame en portable BGAN satelliet terminal. Niet groter dan een iPad Mini (en 3x zo dik) en geschikt om snel internet te verzorgen en hoge datasnelheden aan te kunnen. De iSatHub is eenvoudig door iedereen te gebruiken.

 

Als fotograaf/verslaggever, reddingswerker of als je een rally rijdt. Je hebt een volledig portable systeem tot je beschikking dat overal ter wereld werkt.

 • Data snelheid to 380 Kbps down en 240 Kbps up
 • Wi-Fi netwerk (tot 30 meter) voor meerdere gebruikers met ingebouwde ‘fire wall’. Compact en portable, zeer eenvoudig in gebruik
 • Inclusief gratis gebruikersvriendelijke app’s
 • Inclusief een veilige en water-/stofdichte koffer (IP68)

 

Prijs: 1479,-

(€ 1222,-  excl. BTW)

 


Satelliet communicatie biedt veel mogelijkheden.

Wilt u informatie, dan is een mailtje of telefoontje de snelste weg!