PowerRack – Bureau Veritas Marine & Offshore Type approved

Voor professionele toepassingen leveren wij ‘PowerRack‘ modules. Een krachtig en schaalbaar Lithium Ion Energy Storage System dat is ondergebracht in ruimtebesparende standaard 19 inch kasten waardoor een hoge energie dichtheid wordt gecreeërd met een breed toepassingsgebied in energieopslag voor o.a.: industriële, maritieme, stand alone en off grid toepassingen. 

PowerRack‘ is door Bureau Veritas Marine & Offshore voorzien van een Type Approval voor maritieme toepassingen.

Alle systemen worden voor aflevering aan strenge selectie en testen onderworpen. Uitsluitend ‘best-in-classLiFePO4 cellen worden gebruikt. Zodoende wordt een lange levensduur en behoud van capaciteit gewaarborgd.

BMSMatrix® Technology

PowerRack maakt gebruik van BMSMatrix® Technology, een geavanceerd en door de R & D afdeling van PowerTechSystems ontwikkeld systeem waarmee de toepassing, controle en het management van grote accu-systemen kan worden gemonitord. PowerRack is geschikt een ESS van 2.5kWh-48V, maar even zo goed geschikt voor een 1MWh-1000V installatie. Het heeft een ingebouwd multi-protocol interface om te kunnen communiceren met externe conroller zoals SCADA, Inverters, PLC, etc. De volgende protocollen worden ondersteund CAN, CAN Open, RS232, RS485, HTTP via API REST.

Fiche-PowerRack_ENDownload