Sailor 4300

Iridium Certus Sailor 4300

Aanvang van een nieuw tijdperk 

De vraag naar breedband internet neemt wereldwijd zeer snel toe.

Iridium Certus℠ is binnenkort overal op aarde beschikbaar via het nieuwe Iridium NEXT netwerk voor mobiele satellietdiensten en breedbandcommunicatie.

Iridium Certus℠ biedt superieure dekking van ongeevenaarde kwaliteit waarmee het kan concurreren op de breedbandmarkt voor de kleinere gebruikers. Hierdoor komt een totaal nieuw pakket aan mogelijkheden en diensten ter beschikking gefaciliteerd door het nieuwe Iridium NIXT netwerk. 

Hierdoor komt een hoge kwaliteit breedband ter beschikking voor de  bedrijven en particulieren. Iridium Certus℠ zal uiteindelijk data snelheden tot 1.4 Mbps (megabits) leveren, meer dan 10x sneller dan de huidige Iridium OpenPort® broadband diensten. Talloze mogelijkheden zullen ter beschikking komen voor de maritieme, luchtvaart en land mobiele toepassingen.

Iridium staat als enige aanbieder garant voor een dekkingsgebied van pool tot pool.

De SAILOR 4300 Iridium Certus Connected™, compact en heel eenvoudig te installeren. Het hoogtepunt van kracht en betrouwbaarheid van L-band satelliet communicatie . Het verzorgt de verbinding met het nieuwe Iridium NEXT netwerk en is altijd beschikbaar om veilige, slimme en efficiënte communicatie en digitale diensten te leveren.

Toepassingen

Geschikt voor snelle en data intensieve toepassingen zoals video conferentie, ‘multi-user’ internet/VPN, IoT, ‘telemedicine toepassingen, maar natuurlijk ook email en telefoneren.

Kwaliteit

Gebouwd volgens de hoogste standaard en gegarandeerd om 10 jaar lang onderhoudsvrij te functioneren zonder service.

Specificaties

Prijs: 8789,-

(€ 7263,64  excl. BTW)